Sunday, 18 May 2014

Kenangan buruk hari kejadian..

Minggu Pesta Buku kat opis akakkk..masa ni Ain Maisarah (novelis yg glemer dengan cerita 'Jutawan Gedik') mai opis. walaupun akakkk x penah baca pon novel dia tp gedik jugak nak amik gambaq dengan dia. tapi yang tak tahan tu seorang mahkluk Allah yg bernama Ain Joyah tu sedia2 nak interprame. rasa phone akakkk n camera opis mmg penuh gambaq dia ja. sabaq ja la...haha

tu hat pakai tujung hitam tu la minah enterprame
hat tudung pink comey tu novelis ain Maisarah
dan
hat paling segak tudung koko tu op kos la akakkk
hahahaha....








Saturday, 17 May 2014

Boyzone - Every Day I Love You (+playlist)

saya budak baru belajaq


assalamuailaikum...


hari ini dalam sejarah...belajaq berblog. baguih la buleh guna untuk promote bizz akakkk. untuk makluman, akakkk ni buat bizz ciput2 ja. mem'baking' sket..men'design' sket n kdg2 buleh jugak jadi kedai kain bergerak. mai kita cuci mata dulu sat tengok apa ada kat blog akakkk na...

hasil mem'baking' - rich chocholate brownies
ada jugak marble cheese brownies



men'design' - nk design apa2 pon boleh asaikan simple


kadang akakk jadi org vietnam juai kain